A részvételi díj és visszatérítés

Kezdőlap / A részvételi díj és visszatérítés

Részvételi dij befizetése és Biztonság

 1. FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL
  Minden vásárlónknak lehetősége van bankkártyával fizetnie rendelését. Fizetéshez alkalmasak a MasterCard International és a VISA International fizetési rendszerhez tartozó bankkártyák. A fizetést a weboldal szolgáltatása automatikusan ajánlani fogja Önnek, a rendelés formálásának alapvető lépéseként. Bankkártya általi fizetés – biztonságos és megbízható módja a velünk való elszámolásnak. A fizetési eljárás a következő lépések alapján történik:
  1. A rendszer automatikusan átirányítja az ügyfelet a védett fizetési HTTPS oldalra (a feldolgozó cég szolgáltatásainak segítségével). Ez az oldal megfelel a legmagasabb szintű modern követeléseknek a biztonságos fizetésekkel kapcsolatosan a VISA és a MasterCard fizetési rendszereken keresztül, ehhez SSL-bizonyítványokat és SSL kriptográfiai protokollokat alkalmaznak, melyek biztonságos adatcserét biztosítanak az Internetes hálózaton Ön és a feldolgozó cég szervere között.
  2. Kártyájának tartalmaznia kell a «3D Secure» beállításokat.A fizetés következő lépésén a rendszer automatikusan átirányítja Önt a kártyakibocsájtó bank (a bank, amely kiadta és szolgáltalásokat nyújt a kártya alpján) oldalára.A megerősítéshez meg kell adnia a művelt aktiválásának kódját, mely arra a telefonszámárá lesz kiküldve, amely a kártyához van csatolva.
  3. Azzal a feltétellel, ha minden megadott adat helyes és a kártyáján elegendő pézösszeg van, Ön láthatja a fizetés megerősítését (+kaphat egy SMS-t a számlájáról levont összegről). Tovább a program felajánlja, hogy menjen vissza webshopunkba, melyen ez előtt tartózkodott.

 1. A KIFIZETETT PÉNZÖSSZEG VISSZATÉRÍTÉSE
  Ha bármilyen okból kifolyólag vissza szeretné téríteni a nekünk kifizetett összeget vagy annak egy részét, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a megfelelő kéréssel (írásos formában). A pézösszeg visszatérítése 3-5 napon belül történik. Pontosabb időtartamot nem tudunk megnevezni, mivel a következőktől függ:
  1. a rendelés leadásának ideje és a fizetés elvégzése;
  2. a kártyakibocsájtó banktól, amely felé a visszatérítést végezzük (az aktuális törvények alapján a pézösszeg visszatérítése nem haladhatja meg a 30 napot).