Projektjeink

Kezdőlap / Projektjeink

AlfaGroup&Start Capital FG projektje
«Bölcs stratéga»

Az Alfa Group befektetési menedzsment központ egy stabil, kiegyensúlyozott befektetési csomagot ajánl – a “Bölcs stratégát”

Szakembereink a Start Capital Financial Group  cégtől, mely az Alfa Group –hoz tartozik, a makrogazdasági változásokra összpontosítanak és azok alapvető tényezőit emelik ki.  Azt figyelembe véve, hogy szakembereink első sorban az ügyfelek tőkéjének “megőrzését és megsokszorozását” tűzik ki célul, szakembereink csoportja egy olyan megoldást ajánlj ügyfeleinknek, mely kiegészítit a már meglévő befektetéseiket és megvalósítja a nemzetközi befektetési céljaikat. 

A világpiacok dinamikus változásai a tradicionális befektetési stratégiák áttekintését követelik. Amennyiben a világpiacok kűzdenek a kemény gazdasági és politikai változásokkal, kialakul az új pénzügyi megoldások bemutatásának szükséglete.   Készek vagyunk kiválasztani és felajánlani ügyfeleinknek azokat a pénzügyi megoldásokat, melyek választ adhatnak a felmerülő igényekre és mindezt a változások figyelembe vételével egy profi szinten végezni.

Küldetésünk  - segíteni úgyfeleinket magánbefektetéseik stratégiai szférájának bővítésében, annak érdekében, hogy megoldjuk a világban történő globális változásokat, megvédjük és megsokszorozzuk vagyonukat.

«Bölcs stratéga»

Ez egy lehetőség pézeszközeik biztonságos és megbízható befektetésére és a középtávú tőke növekedésének biztosítására világhírű cégek részvényeibe való befektetés által. ( bluechip) valamint aranyrudak, melyeket  kéréseik alapján Ausztriában tárolnak. 

A világ legjobb cégeinek részvényeibe való befektetés – a meggazdagodási tervének záloga. 

 

A diverzifikáció a legjobb megoldás a tőke számára. 

Ezért az exkluzív „Kopernikus” befektetési csomag mellé ajánljuk még tőkéje egy részének befektetését 999 próbájú aranyrudakba,  melyeket a tőzsdepiacon az egyik legjobb osztrák bank vásárol meg számunkra, mely 1992 óta működik a befektetési szférában.

Ezen két eszköz jelenléte befektetési csomagjában megőrzi nem csak az egyensúlyt és a diverzifikációt, de biztosítja a jövedelmet is bármely esetben!

 Már a kezdő befektetők is tudják, hogy amikor esik az értékpapírok értéke, akkor növekszik az arany ára! 

Ezt a stratégiát ajánljuk befektetőinknek.

Két már 2009 óta létező befektetési ajánlat partnerünktől, Ausztriából: 

• “Kopernikus” befektetési csomag 

• Aranyrudak vásárlása és megbízható tárolása Ausztria egyik bankjában. 

 

Minden részletes információt egyik szaktanácsadónkkal folytatott személyes beszélgetése során nyújthatunk. 

 

Személyes konzultációra és befektetési csomag vásárlására vonatkozó kérelmét küldje a következő címre: info@priority-investvemt.com

 

 

 

 

 

 

 

Befektetési Portfolió

B efektetési portfolió A Solar Energy World Ltd. Lehetőséget kínál a befektetőknek járadékos – társtulajdonosává válni, állandó jövedelmet kapni egy magas minőségű napelem parkból Európa szívében, melynek finanszírozását már jóváhagyta egy európai fejlesztési bank és az EU alternatív energia fejlesztésével foglalkozó bizottsága.

A cég lehetőséget kapott egy alternatív energia programm finanszírozására Európában. A program célja magas technológiájú és környezetbarát energiatermelő folyamatokra való átállás Európában, valamint külföldről történő vásárlásának csökkentése. Erre a folyamatra az Európai Únió alternatív energia fejlesztési bizottsága által nagy összeg van kiosztva. Sok vállalat vesz részt ebben a pályázatban, melynek az első és legfőbb feltétele - magánbefektetők részvétele. A vállalatnak önerőből kell összegyűjtenie a finanszírozás egy részét. Mivel a Solar Energy World Ltd évek óta több projektben is részt vesz, többek között államiakban is, van állandó bevétele, mellyel kész kifizetni a magánbefektetők jutalékát, ebben a projektben való érdekeltségük és részvételük ellenében, még mielőtt nyereséget szereznek a projektből.


A vállalat közgazdászainak számításai alapján a vissza nem térítendő euró-kötvények megszerzésére az európai napelem park létrehozására a vállalat kijelentheti befektetőinek havi 12% prémium osztását, mielőtt a vállalat megkapja a banki hitelt és az euró-kötvényeket, melyeket az adott projekt fejlesztésére költhet. Ez képezi a befektetők profitját még a befektetési projekt beüzemeltetése előtt. A magánbefektetőnek kifizetendő százalék nagysága más projektek készenléti stádiumától függ, melyekből a vállalat finanszírozza ezt az adott projektet. A vezetők teljesen biztosak a bank és az európai alternatív energia fejlesztési bizottságának pozitív döntésében a vállalat finanszírozásával kapcsolatosan, már megállapodtak és előzetesen vizsgálatokon mentek át. Ezért döntöttek egy magánbefektetői projekt létesítéséről az Európa szívében elterülő napelem park projektjének keretén belül, nagy százalékú havi kifizetésekkel a magánbefektetők számára. Ez lehetőséget ad a vállalat számára rövid időn belül összegyűjteni a szükséges összeget. Az összeg gyűjtési stádiumát következően a finanszírozást megelőzően a magánbefektetőknek lehetőségük lesz kilépni a projektből megszerezve a többlet profitot vagy folytatni a projektet a befektetési objektum társtulajdonosi pozíciójában. Akkor már más százalékok lesznek érvényesek, melyek természetesen jelentősen kissebbek lesznek, viszont állandóak és államilag garantáltak villamosenergia vásárlásáról szóló licensszel a befektetőktől 25 évig.

Nincs pénzveszteségi kockázat – az ingatlan a befektető tőkéjének zálogát képezi , nincs inflációs kockázat – a szerződés magába foglalja az éves inflációt, nincs piac ingadozási kockázat – a szerződés egy fix havi összegre szól, nincs jövedelem veszteségi kockázat – államilag garantált , az EU bizottsága által támogatott, nincs illegális lefoglalás kockázata – biztosított az alapkezelő társaság befektetési alapjának részvényei által.

Becsületes hozzáállás a befektetőkhöz, az ügylet átláthatósága – a vállalat sikerének záloga!

Jövedelmezőség

A piacok mély megértése és az ügyfelek analitikus támogatása ...

Jövedelmezőség

A piacok mély megértése és az ügyfelek analitikus támogatása a befektetések legnagyobb nyereségességének megszerzése érdekében. Portfóliók létrehozása az ügyfelek egyedi igényeinek megfelelően.

Megbízhatóság

Szerződéses kapcsolat a legnagyobb nemzetközi pénzügyi intézményekkel...

Megbízhatóság

Szerződéses kapcsolat a legnagyobb nemzetközi pénzügyi intézményekkel, melyek minden szükséges engedéllyel, munkatapasztalattal rendelkeznek, valamint teljes infrastruktúrával.

Innovativitás

Pénzügyi tanácsadóink segítenek az ügyfeleknek egy egyedi igényeknek...

Innovativitás

Pénzügyi tanácsadóink segítenek az ügyfeleknek egy egyedi igényeknek megfelelő befektetési stratégiát választani, majd univerzális platformunkon tudatosan megvalósítani a befektetési ötleteket. 

Aktualitás

eszköz jellemzői lehetővé teszik számunkra...

Aktualitás

Az eszköz jellemzői lehetővé teszik számunkra, hogy ez a bankbetétek és más konzervatív befektetések előnyös alternatívája lehessen. 

Projektek

Solar Panel

Solar parkok Európában

 

A mai napig a napenergia parkok projektje a legaktívabb a cégnél. A mikroinvestment mennyisége elérhető. Van egy biztosítási rendszer.

 
Solar Panel

PROJEKT «BÖLCS STRATÉGA»

 

A "Bölcs stratéga" projekt segítségével Három különböző befektetési stratégiából választhat: a megtakarításaid bármikor beolvashatók, és bármikor hozzáférhetsz a befektetésekhez, beleértve a nyereséget is.