Legyen biztonságos online fizetések

Kezdőlap / Legyen biztonságos online fizetések

Részvételi dij befizetése és Biztonság

 1. BIZTONSÁGI GARANCIÁK
  1. A feldolgozó cég feldolgozza a bankkártyája adatait a PCI DSS biztonsági előírások alapján. Az adatátadás a fizetési átjárón az SSL kódolási technológia segítségével történik. A további adatátvitel zárt banki hálózatokban történik, melyek a legmagasabb biztonsági szinttel rendelkeznek. A feldolgozó cég – nem ajánlja sem nekünk sem más személyeknek az Ön kártyája adatainak átadását. A kártya tulajdonosának extra azonosítása céljából a «3D Secure» protokol kerül felhasználásra. Ha kártáyja nem tartalmazza a «3D Secure» protokol beállításait, Önnek nem lesz lehetősége fizetés végrehajtására nálunk.

 1. ONLINE FIZETÉSEK BIZTONSÁGOSSÁGA
  Az Ön által feltüntetett személyes adatok (név, cím, telefon, e-mail, bankkártya szám) bizalmas és nem hozható nyilvánosságra. Az Ön bankkártyájának adatai kizárólag kódoltan kerülnek továbbításra és nincsenek elmentve a mi Web-szerverünkön. Az internetes utalások biztonságos feldolgozását a feldolgozó cég garantálja. Minden bankkártyával kapcsolatos művelet a VISA International, MasterCard és más fizetési rendszerek előírásai szerint történik. Az információátadáskor speciális biztonsági online kártyafizetési technológiák használatosak, az adatfeldolgozás az adatfeldolgozó cég biztonságos high-tech szerverén történik.

 1. TITOKTARTÁS
  1. Az internetes fizetési szolgáltatások a Nemzetközi fizetési rendszerek szabályai alapján történnek, a bizalmassági és az biztonságos fizetési alapelvek betartásával, melyhez a legmodernebb ellenőrzési, kódolási és adatátviteli módok használatosak zárt kapcsolati rendszereken belül. A bankkártya adatainak megadása a Szolgáltatást nyújtó feldolgozó cég egy védett fizetési oldalán történik. Az ellenőrző kód megadása a fizetés folyamata alatt a «3D Secure» technológia alapján történik a kártyakibocsájtó bank fizetési oldalán. Visszautasítás okai fizetéskor: • a bankkártya nem alkalmas az internetes fizetésekre, mely információt az Ön bankja nyújthatja; • a bankkártya adatai helytelenül lettek megadva. A helyes adatbevitel céljából figyelmesen és pontosan, helyes sorrendben kell beírni minden számot és betűt, pontosan úgy, ahogyan az kártyáján van feltüntetve:
   1. a kártya tulajdonosa (általában a bankkártya első oldalán van feltüntetve angol nyelven, nagybetűkkel. Például: JOHN TRAVOLTA);
   2. a kártya száma (általában a bankkártya első oldalán van feltüntetve és 16 számból áll. Például: 0123 4567 8901 2345);
   3. a kártya lejárati dátuma (általában a bankkártya első oldalán van feltüntetve - hónap, év, ameddig a bankkártya érvényes. A kártya lejárati dátumát számokkal kell beírni . Például: 12 (a hónap mezőbe kell beírni) és 25 (az év mezőbe kell beírni), ami annyit jelent, hogy a bankkártya 2025 decemberéig érvényes); a kártya CVV2 vagy CVC2 kódja (általában a bankkártya hátoldalán van feltüntetve és 3 számból áll. Például: 123).
   4. a bankkártya lejárati dátuma befejeződött. A kártya lejárati dátuma a bankkártya első oldalán van feltüntetve (hónap és nap, ameddig a kártya érvényes). Részletesebb információt a kártya lejárati dátumával kapcsolatosan a kártyakibocsájtó bankhoz fordulva igényelhet;
   5. nem elegendő a számlán lévő egyenleg a fizetés lebonyolításához. Részletesebb információt a kártyán található összegről a kártyakibocsájtó bankhoz fordulva igényelhet;
   6. . meghaladta a napi megengedett tranzakciók számát. A megengedett napi összeg minden műveletre a a partner bank által van megszabva.
   7. meghaladta a napi megengedett tranzakciók számát. A megengedett napi összeg minden műveletre a a partner bank által van megszabva. (ismétlődik) Ha kérdése adódik a végrehajtott fizetésekkel kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a következő telefonszámon:+44(800)0988673 .

 1. TOVÁBBI FIZETÉSI MÓDOK:
  1. - utalással bankszámlánkra (számla kiállításához hívja menedzserünket a következő számon: +44(20)80681886;