Kérdések és válaszok

Általános kérdések

Más ügyfelek meghívása nem kötelező. Ez egy extra lehetőség a már beregisztrált partnerek számára.

Ahhoz, hogy fiókot hozzon létre, a «Regisztáció» pont alatt ki kell tölteni a rendszer által kért adatokkal.  Utána ellenőrizze le, hogy adatait helyesen adta meg, utána nyomja meg a « Fiók létrehozása» gombot.

 

 

Nem. Erre a pontra külön kitér a Felhasználói Szerződés. Minden résztvevő csak egy fiókot ozhat létre. Fiókja tiltásra fog kerülni, pénz visszafizetés megtagdással, amennyiben szabályszegést követ el.

 

Ellenőrizze le, hogy helyesen irta be jelszavát, vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Jelszó visszaállitása - is van lehetőség.

 

 

В проекте может участвовать любой совершеннолетний человек независимо от места проживания, социального статуса, вероисповедания, пола. Это прописано в Пользовательском Соглашении.

Igen, a regsztráció után Önnek lehetősége van részlegesen változtatnia a megadott adatait a „Felhasználói fiókban”. Tilos változtatnia a partner Neve és Vezetékneve mezőket. Az elektronikus pénztárcájának SZÁMÁT kizárólag az ügyfélkapcsolat segítségével váloztathatja meg! Ehhez forduljon az ügyfélkapcsolathoz.

Igen, egy partnernek csak egy befektetési csomagja lehet egy befektetési projekt keretén belül.

Ahhoz, hogy betét nyisson lépjen be saját „Webirodájába”. Ez után klikkeljen a „Betét nyitása” című menüpontra, válassza ki a befektetési csomagot, válassza ki a fizetési rendszert és írja be a befizetendő befektetési összeget. Az betéti összeg azonnal megjelenik.

Pénzösszeg kiutalásához lépjen be „Webirodájába”. Klikkeljen a „Pénz kiutalása” menüpontra és válassza ki a fizetési rendszert, ezután erősítse meg utalását egy gombnyomással.

Partneri programunkat a kompenzációs terv motivációs rendszere foglalja magába.

Cégünk kombinálja a Direkt marketing és a Klasszikus marketing rendszert. Az ügyfélnek lehetősége van partneri bónuszokat szerezni a meghívott partnerek profitjából..

 

Pénzügyi kérdések

A letét a befektetési projekt idótartamára van elhelyezve, de nem több mint 12 hónapra. Mindemellett a cég megtartja maga után a jogot a projekt idő előtti lezárásra, az előre megegyezett kompenzációs összeg kifizetésével a résztvevők részére.

 

 

Igen, egy partnernek csak egy befektetési csomagja lehet egy befektetési projekt keretén belül.

Nincs! A cég nem von le utalási költséget.

. Ugyan akkor figyelmbe kell vennie, hogy minden fizetési rendszer költtséget von le mikor FELTÖLTÉSI tranzakciót végez:

PerfectMoney - 0.5%

Payeer - 0.95%

AdvCash - az adott fizetési rendszer szmálájáról való feltöltés költsége 0 százalék.

Okpay - 0.5%

A betét minimális összege 250 euró, a maximális összeg nem haladhatja meg az 5000 eurót.

A profitot a befektetési terveknek megfelelően számoljuk 7-től 12%-ig havonta+ plusz a marketing bónuszok.

A befektetési feltételeknek megfelelően az ügyfélnek lehetősége van havonta kiutalnia profitját.

A kiutalási igénylés/kérelem kitöltése után az összeg 1-5 (banki) napon belül az Ön számlájára kerül. A fizetési rendszertől FÜGGETLENÜL. Kérjük, ne forduljanak ügyfélszolgálatunkhoz 5 napnál korábban.

A minimális KIUTALHATÓ összeg minden fizetési rendszer esetén a elektronikus pénztárcájában lévő összeg keretén belül van, minden bankkártya esetén a minimális összeg 150 USD. A maximális kiutalható összeg az Ön által kiválasztott fizetési rendszer szabja meg.

Pénzét kizárólag abban a valutában utalhatja ki, melyet a pénzfeltöltéshez használt kezdetben, vagy igénybe veheti a valutaváltó szolgáltatásait.

Jogi kérdések

Minden partner a projektben való regisztrációja következtében megismerkedhet az együttműködési szerződéssel online, majd egyetértve azzal átléphet a fizetési menüpontba.

A szükségelt minimális életkor 18 év, ezért Önnek nem áll jogában részt vennie a projektben. Azzal, hogy elfogadja a Felhasználói Szerződést, Ön automatikusan megerősíti, hogy nagykorú állampolgár.

 

Nem találtam választ