Business offers

Home page / Business offers

Részesülj a saját és mások vásárlásaiból

 

Egy olyan egyedülálló üzleti lehetőséget kínálunk Neked, ami már 47 országban jelen van, ezáltal több mint 120.000 partnervállalat szolgáltatásait teszi mindannyiunk számára elérhetővé. Ennek ékes bizonyítéka az a több mint 11 millió elégedett ügyfél, akik eddig világszinten igent mondtak erre a lehetőségre.

 

A vásárlás mindenki életében meghatározó szerepet tölt be. Vásárolnunk kell, ha szeretnénk feltölteni a hűtőnket, vagy megtankolni az autónkat. A kereskedőknek pedig folyamatos vásárlókra és vásárlásokra van szükségük.

 

A világ egyik legdinamikusabban fejlődő vállalatcsoportja ezt a két területet egyesítette és alakította ki a mára már több tízmillió főt magában foglaló törzsvásárlói közösségét.

 

Az ajánlatunk 3 részből épül fel:


 

1. Részesedj a saját vásárlásaidból

 

Szeretnéd mindennapi vásárlásaidat végre tudatosan végezni, illetve a vásárlási előnyöket bárhol és bármikor könnyedén megszerezni? Ezt most kényelmesen megteheted a telefonod segítségével.

 

Töltsd le az ingyenes Cashback App-ot és máris megismerheted a közeledben lévő partnervállalatok teljes listáját és azok kínálatát.

 

A Chasback World a rajta keresztül végzett kiadásaidat megjutalmazza és az itt elköltött pénzed egy részét visszautalja számodra, vagyis pénzvisszafizetést kapsz minden egyes vásárlásod után.


 

2. Részesedj mások vásárlásaiból

 

Jó dolog a saját vásárlásaink utáni visszatérítés, de még jobb, ha ebből mi magunk is pénzt keresünk, becsatlakozva ezzel a kereskedelem körforgásába.

 

Lehetőséget kapsz arra, hogy felépítsd a saját vásárlói közösségedet, amiből Te is profitálni fogsz!

 

Ezt úgy teheted meg, hogy meghívod a barátaidat, családtagjaidat az applikáció használatára. Amennyiben valaki rajtad keresztül regisztrál az applikációba, akkor te minden vásárlásából részesülsz.

 

Jó hír, hogy ha az általad regisztráltatott emberek is meghívnak másokat a rendszerbe, akkor Te az ő vásárlásaikból is részesülni fogsz.

 

3. Részesedj a Világ vásárlásaiból

 

He egész eddigi életedben láttad, hogy mekkora erő van a kereskedelemben, de eddig nem találtad meg azt a lehetőséget, amivel ebből az iparágból Te is kiveheted a részed, akkor itt van a megoldás. Legyél Prémium Partner.

 

Ezt megteheted 2.500 euró egyszeri befizetésével, vagy 2.500 eurónyi forgalom generálásával. A választás a Tiéd, de ahogyan a nevében benne van Prémium Partnerként, számos plusz előnyre tehetsz szert, egy világszintű kereskedelmi hálózatban – részesülve ezen hálózat minden egyes szegmenséből.