Easiest way

to personal invest

Invest now -

rest after

Be clever -

trust Professionals

 

 

Now Your Time – A tökéletes modern toborzó eszköz


Ha lenne lehetőséged dönteni, akkor inkább a saját munkaerőd 100%-át, vagy 100 ember munkaerejének 1%-át használnád ki?

 

Mi a második lehetőség mellett tettük le a voksunkat. Ma az internet és a közösségi média világában már mások energiáit is bevonhatod abba, hogy pénzt keress és megvalósítsd a saját céljaidat.

 

Egy olyan eszközt hoztunk létre, amellyel kiépítheted a saját közösségedet, felhasználva ezzel mások munkaerejét. Vásárolni mindenki szokott és Te a közösséged vásárlásaiból fogsz részesedni.

 

 

Hogyan építheted fel a saját vásárlói közösségedet?


 

A vásárlói közösségünk egy világszerte több mint 11 millió ember által használt Cashback elnevezésű applikáció segítségével épül fel. Az applikáció célja kettős: egyrészt XXI. századi módon épít fel egy tudatos vásárlói világot, másrészt a keresletet és a kínálatot egy felületre hozva már 120.000 különböző szolgáltatónál biztosít kedvezményeket.

 

Ha meghívod egy ismerősödet a Cashback applikáció használatára, akkor az ő vásárlásaikból te is részesülsz. Ha ez az ismerősöd meghívja a saját barátait, akkor az ő tranzakcióikból is megkapod a részedet – és ez így megy tovább.

 

Mi nyílt lapokkal játszunk: itt mindenki jól jár. Az is aki csak a vásárlási kedvezmények miatt használja az applikációt és az is, aki a vásárlások mellett meghívja az ismerőseit a rendszerbe.